Език: Български

Процес на създаване

Белгия е известна като световна столица пo производството на най-високо качество храни за домашни любимци. Точно там започва процеса за създаване на съвършенните храни Petvita.

Къде е произведена Petvita?

Къде е произведена Petvita?

Заводът за производство се намира на белгийското пристанище Гент и е специално проектиран, за да произвежда висококачествени храни за животни. Внимателно добраните компоненти, съчетани в идеални пропорции от най-висок клас оборудване придават изключителен стандарт на продуктите - Super Premium.

Технологични решения

Технологични решения

С помощта на най-новите технологии се осигурява енергия и вкус на нашите продукти. Заводът е напълно автоматизиран, което гарантира ефективност и гъвкавост. Авангардната технология позволява да се следват нови стандарти за качество както от нашите клиенти така и от конкуренцията.
Изключителната грижа за подбор и избора на най-качествените съставки, съчетани със специално проектирана система за производство, отговарят на нуждите и на най-взискателните клиенти.
Новаторският процес позволява получаването на напълно естествени продукти, без използване на изкуствени оцветители.

Най-добрите професионалисти

Използването на първокласно оборудване за производство гарантира, че ще получите перфектно добрани пропорции на съставките, които заедно създава перфектен продукт. Широката гама от вкусове и различните свойства на храните са в състояние да отговарят на хранителните нужди на най-взискателните домашни любимци. Специално обучен персонал се грижи всеки ден за запазването на най-високите стандарти на производство, с цел постигане на удовлетвореност на клиентите ни.

Petvita това е КАЧЕСТВО

Уникалната рецепта, приготвена специално за нашите четириноги приятели гарантира вкус и осигурява пълноценно съдържание на хранителни вещества.
Petvita е получила множество сертификати за най-добро качество на продуктите .
Удовлетворението на нашите клиенти и техните любимци е най-добрата гаранция за вкус и също така е мотивация за нас да търсим още по-добри решения от най-висок стандарт.